Termékeinkről

• Kis kiszerelés

Ételízesítők

Virgin: 15 éve piacon levő tradícionális termék, mely levesek, köretek, főzelékek, hús- és egytálételek ízesítésére kitűnően alkalmas. Ízlés szerint adagolható. Önálló leves készítése esetén 1 liter vízhez 4 kávéskanál ételízesítőt adunk, 5 perc forralás után zsiradékkal, tésztafélével, rizzsel kiegészítve azonnal tálalható. Ételízesítőink nem tartalmaznak glutént, laktózt, és vegetáriánus étrendhez is kiválóan alkalmazhatók. Tovább a képekhez klikk ide!

Fűszerkeverékek

Virgin, COOP: Fűszerkeverékeink válogatott minőségi alapanyagokból készülnek, összetételtől függően széles körben felhasználhatók fehér- és vörös húsok ízesítésére egyaránt. Termékeink aromazáró, háromrétegű fóliában kerülnek kereskedelmi forgalomba. Tovább a képekhez klikk ide!

Aromák

Virgin, COOP: A termékcsalád ital- és sütőaromaként egyaránt felhasználhatók koktélok, italok, sütemények, fagylaltok stb. készítésére. Termékeink pet flakonban, műanyag, garanciazáras kupakkal lezárva kerülnek kereskedelmi forgalomba.
Javasolt adagolás: 30 ml/l vagy 30ml/kg késztermék. Tovább a képekhez klikk ide!

 Étolaj spray

Grill húsok elkészítéséhez ajánljuk.

Gluténmentes tészták

A termék összetétele: kukoricaliszt, és ivóvíz. A termék nem tartalmaz tojást, színezéket, tartósítószert, állományjavítót, koleszterint. Az alapanyag nem génkezelt kukorica. A termék elsődleges funkciója a lisztérzékenyek táplálkozásának segítése. Kiváló élettani hatásai miatt az egészségesen táplálkozni vágyók is bátran fogyaszthatják. Tovább a képekhez klikk ide!


• Gasztro

Ételízesítők

Virgin: 15 éve piacon levő tradícionális termék, mely levesek, köretek, főzelékek, hús- és egytálételek ízesítésére kitűnően alkalmas. Ízlés szerint adagolható. Önálló leves készítése esetén 1 liter vízhez 4 kávéskanál ételízesítőt adunk, 5 perc forralás után zsiradékkal, tésztafélével, rizzsel kiegészítve azonnal tálalható. Ételízesítőink nem tartalmaznak glutént, laktózt, és vegetáriánus étrendhez is kiválóan alkalmazhatók. Tovább a képekhez, klikk ide!

Aromák

Virgin, COOP: A termékcsalád ital- és sütőaromaként egyaránt felhasználhatók koktélok, italok, sütemények, fagylaltok stb. készítésére. Termékeink pet flakonban, műanyag, garanciazáras kupakkal lezárva kerülnek kereskedelmi forgalomba.
Javasolt adagolás: 30 ml/l vagy 30ml/kg késztermék. Tovább a képekhez, klikk ide!

Gluténmentes tészták

A termék összetétele: kukoricaliszt, és ivóvíz. A termék nem tartalmaz tojást, színezéket, tartósítószert, állományjavítót, koleszterint. Az alapanyag nem génkezelt kukorica. A termék elsődleges funkciója a lisztérzékenyek táplálkozásának segítése. Kiváló élettani hatásai miatt az egészségesen táplálkozni vágyók is bátran fogyaszthatják. Tovább a képekhez, klikk ide!

 

Hírlevél feliratkozás

Név:  
E-mail:  

Hírek

 
2008 © VIRGINTRADE