Rólunk

Virgintrade Kft 2007 szeptemberében alakult, kizárólag magyar befektetők tulajdonlásával. Bár naptárilag egy nagyon fiatal cégről beszélünk, ám mind a termékek mint a humán részt figyelembe véve régi, kipróbált termékekről és emberekről van szó.

2007-ben eladó lett a VIRGIN márkanév, a termékgyártás és értékesítés joga. Ezt vásárolta meg a Virgintrade Kft. Új céggént egy 15 éves, a magyarországi piacon közel 80 %-os listázottsággal rendelkező termékkörnek lett tulajdonosa. Van-e olyan gyakorló háziasszony aki ne ismerné a Virgin ételízesítőket,fűszerkeverékeket vagy az italaromákat. A brand termékek gyártása és forgalmazása mellett szürke eminenciásként a cég kiveszi a részét a profiljába illeszkedő sajátmárkás termékek gyártásában, lehet szó akár magyar, akar külföldi tulajdonú kereskedelmi partnerről. Virgintrade Kft új célként tűzte ki, hogy a számára eddig ismeretlen gasztro piacra is bevezeti termékeit a kereslet igényeihez alkalmazkodó kiszerelésben a tőle már megszokott kiemelkedően magas minőségben.

A vezetői menedzsment célja a „gyártsd a saját termékeidet és add el” koncepcióval szemben egy olyan kereskedőház létrehozása, aki kihasználva a magyarországi élelmiszer kereskedelemben meglévő ismertséget és elismertséget, más gyártók kizárólagos disztribúcióját is elvállalja. Ennek az ideológiának köszönhetően Virgintrade Kft forgalmazza a Bedeco Kft instant kakaóit, Pack Ing Kft terményeit és aszalt gyümölcsit. A határon túli termékek forgalmazásától sem riad vissza, hiszen aláírt szerződése van a Sammill’s Kft-vel, akitől gluténmentes száraztésztákat importál. A gluténmentes száraztészták VIRGIN márkanéven kerültek a magyarországi élelmiszerüzletek polcaira, tovább erősítve a VIRGIN márkanév piaci ismertségét.

Természetesen a saját termékekről sem felejtkezik meg a Virgintrade Kft. Hamarosan üzembe áll egy újonnan vásárolt olasz töltő-csomagoló gép, amibe egy teljes design frissítésen átesett VIRGIN ételízesítőt szándékozik csomagolni. Ezek után a kiválló beltartalomhoz egy modern csomagolás fog párosulni.

Virgintrade Kft termékeit saját kereskedelmi hálózatával értékesíti. Saját, kipróbált területvezetői dolgoznak az ország öt pontján. Minden területvezető két-három területi képviselő munkáját koordinálja, akik napi rendszerességgel számolnak be elvégzett munkájukról. Ezáltal minden észlelt piaci változásról a Virgintrade Kft összes érintettje szinte azonnal értesül. Miután Virgintrade Kft teljes munkáját a nagyfokú flexibilitás jellemzi, ezért akár portfólió bővítésről, akár az értékesítési csapat további fejlesztéséről van szó, az a gazdasági tényezők figyelembe vételével bármikor megvalósítható.

Tulajdonosi kör:
• Kalocsai Fűszerpaprika Zrt.

• Németh József

Hírlevél feliratkozás

Név:  
E-mail:  

Hírek

 
2008 © VIRGINTRADE